Чичо Венци: Хегемонията на Лудогорец приключва, защо не пишете истината за тях, да не сте роби?

Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни
Снимка: Спортал

Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на днешната пресконференция, която даде в Пресклуб “България”.

“Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига, информира Спортал.

Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции”, заяви Стефанов. 

Фенове пускат слухове, че клубът се продава. Това не е вярно. Ако се намери човек, който да вземе Славия за по-добро, ще говоря с моите колеги и съм готов да отстъпя клуба. Славия няма да изпадне от "А" група. И то баш по мое време. Няма да стане.

Не вдигайте ръка срещу Хубчев. Той беше единственият, който бръкна в кошера в последните години. Кога сме си мислили, че ще победим Холандия и Швеция. Ако някой каже, че е бил убеден, ще му кажа в очите, че лъже. Само Ицо се опита да направи нещо, ама... Трябва да се бръкне в кошера! Трябва да се сложат мъжки момчета за треньори, а не послушници. Люксембург ще ги отнесем като бръмбар сламка", каза още Стефанов.

newsbox

Виж всички

Култура

Виж всички