Агентът Николай се хвърли да запълва разлома между Борисов и Цветанов

Осветеният като агент на ДС, известният ренегат и политически номад Георги Марков влезе в ролята на кризисен пиар

Тази сутрин депутатът от ГЕРБ, бивш конституционен съдия, народен представител във Великото народно събрание от СДС, първият председател на партията Ред, Законност, Справедливост и преди всичко агент на Държавна сигурност, Георги Евлогиев Марков се зае в ефира на Нова телевизия да хвърля прах в очите на публиката и да прикрива очевидния разлом в ГЕРБ по линията Бойко Борисов – Цветан Цветанов.

Вече станахме свидетели на бездарния спектакъл, който разиграха в парламента дупутатите от ГЕРБ, като не приеха оставката на Делян Добрев:

Депутатите отхвърлиха оставката на Делян Добрев с бездарни упражнения по политическа сатира

Това се случи, въпреки категоричната позиция на партийния лидер Бойко Борисов, който нееднократно подкрепи Добрев в намеренията му да напусне политиката, като нарече позицията му принципна.

СТРОГ, НО СПРАВЕДЛИВ  Борисов: Дъщеря ми вкъщи плаче и киселее, но няма да я пратя на държавна работа, оставката на Добрев трябва да бъде приета

По всичко личи, че партийният кадровик Цветан Цветанов, който държи структурите на ГЕРБ, вчера бламира партийния лидер. Затова изречените в ефира словесни слагачества на Агента Николай – Георги Марков няма как да са убедителни:

ГЕРБ показа, че Борисов е неоспоримият лидер, но Цветанов неоспоримият строител на партията.

Доколко може да се вярва на един доносник, който още 22 годишен е топил пред ченгетата свой приятел за намеренията му да бяха зад граница, това вече е отделен въпрос.

Предстои да станем свидетели на нови трусове в ГЕРБ. Дали букмейкъри вече не приемат залози в полза на Борисов или Цветанов?

 

newsbox

Виж всички

Култура

Виж всички