Антон Тодоров към Виктор Николаев: Не ми влизайте с бутонките!

Скандалният депутат от ГЕРБ се разполага в Нова телевизия като в бащиния

А. Т.: - Дръжте се към мен по начина, по който го правите към всеки друг! Това, че са ми отнели два пъти думата в парламента не позволява на никого да ми влиза с бутонките...

В. Н.: - Този избор продукт на една шайка ли е, която иска да вземе поръчката за милиард и половина?

А. Т.: - Силни думи употребявате.

В. Н. - Те не са мои.

А. Т.: - Ще Ви изядат хляба. Както на колежката. Тя и малко така беше тръгнала в някаква посока, но вече виждам че липсва столчето ѝ...

В. Н.: - Защо сте наточени толкова на тази детска градина?

А. Т.: - За такъв въпрос аз, ако бях шеф на НОВА уволнявам.

Горните реплики са извадени от последното участие на Антон Тодоров в Нова телевизия при водещия Виктор Николаев. Вероятно те изразяват разбирането на управляващите за свободни медии и независими журналисти. След като Антон Тодоров се нахвърли върху кроткия Виктор Николаев, какво повече да очакваме?

Отделен остава въпросът защо водещият не защити достойнството на професията? Дали вече голяма част от упражняващите тази професия не са изгубили достойнството си?

Езикът на публичните герберски остриета напоследък все повече заприличва на грубиянския тон, с който глашатаите на Живковския режим се нахвърляха върху опонентите му преди 30 години. Това са видимите резултати от управлението на ГЕРБ.

newsbox

Виж всички

Култура

Виж всички