ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА

Сидеров: Обединените патриоти сме системна партия

Патриотите сме гаранция, че ще продължи линията на поведение на повишаване на стандарта на живот и подобряване на условията за бизнеса. Това заяви председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров при откриването на новата пленарна сесия на Народното събрание.

11 януари трябва да бъде отбелязан като исторически ден, защото ние сме председатели на Европа, каза Сидеров:

Днес започваме председателството на ЕС с едно невиждано до момента управление с участието на патриотични формации, похвали се той.

Следващото домакинство ще бъде на Австрия, където Партията на свободата, аналогична на "Обединени патриоти", е вече в изпълнителната власт, добави Сидеров.

По думите му светът се е променил от 2007 г. насам и това се вижда ясно - неолибералната алтернатива отстъпва за сметка на консервативните идеи, които се изразяват и от "Обединени патриоти", и от дясноцентриските партии.

Обединените патриоти сме системна, а не антисистемна партия. България ще покаже по време на това домакинство, че управлението е стабилно, заяви Сидеров.  

Нека обръщаме по-малко внимание на поръчкови и интригантски писания в наши и чужди медии, които ни зареждат с негативизъм и мазохизъм, призова той.
   

newsbox

Виж всички

Култура

Виж всички