Доналд Тръмп въвлечен в афера с порно звезда за 130 хил. дол.

Белия дом опроверга информацията на "Уолстрийт джърнъл", че адвокат на президента на САЩ е платил през 2016 г. на бивша порно актриса, за да си мълчи за сексуална връзка с Тръмп през 2006 г.
Снимка: THE DEALYBEASТ

Изглежда, че около президента Тръмп се завихря скандал, подобен на скандала, който за малко не доведе до импийчмънт на предшественика му президента демократ Бил Клинтън преди 20 години.

В петък „Уолстрийт Джърнъл“ съобщи, че Майкъл Коен, дългогодишен адвокат на Доналд Тръмп е уредил плащане „под масата” в размер на 130 000 долара за порнозвездата с артистичното име Сторми Даниелс – един месец преди президентските избори през 2016 г.

Според авторитетния финансов всекидневник, излизащ на английски език с международен тираж, плащането е направено „като част от споразумение, което ѝ забранява публичното оповестяване на предполагаеми сексуални отношения с г-н. Тръмп”.

Източници посочват, че Даниелс – с  истинско име Стефани Клифърд – е  преговаряла с предаването на ABC „Добро утро Америка”, за да коментира публично.

Сайтът “DEALY BEASТ“, посочва в своя публикация, че също е бил в продължителни преговори със Сторми Даниелс за уговарянето на интервю,  след като  са разбрали от три източника, включително от друга порнозвезда Алана Ивънс, че Даниелс и Тръмп са имали отношения. В крайна сметка Даниел се отказала от интервюто на 3 ноември – само пет дни преди изборите през 2016 г.

 

 

Сторми Даниелс

В петък адвокат Коен не коментира евентуалното плащане, но даде следното изявление:

Тези слухове се въртят от 2011 г. Президентът Тръмп яростно отрича случката, за която Даниелс твърди.

Адвокатът представи и писмо, датирано от 10 януари 2018 г., подписано от Сторми Даниелс, което отрича каквито и да е „сексуални и/или интимни, романтични отношения” с Тръмп, както  и получаването на каквито и да е пари от него.

В края на октомври 2016 г. друга порнозвезда Джесика Дрейк обвини Тръмп, че я е целунал без нейното съгласие, като ѝ е предложил 10 000 долара, за да прави секс с него.

На 4-ти ноември миналата година, бяха  разкрити документи, според които  „Нешънъл Енкуайър“ е дал 150 000 долара на снималата се за Плейбол Карън МакДугъл, за да разкрие 10 месечната ѝ връзка с Тръмп, продължила между 2006 и 2007 година. Но изданието така и не публикува материала.

Ако на Дрейк и МакДугъл може да се вярва – продължава  публикацията на “DEALY BEASТ“ – техните   контакти с Тръмп датират месеци след като Мелания ражда най-малкия син на Тръмп Барън през март 2006та.

Даниелс среща Тръмп на същото събитие, на което Дрейк  също твърди, че го е срещнала: през юли 2006 на голф турнир за знаменитости в Невада, сред които и Тръмп.  

Даниелс и Дрейк посрещат  там гости като представителки на компанията за „филми за възрастни“ „Уикед Пикчърс“. По това време Даниелс вече е утвърдено име в порно-индустрията като дори има кратко участие, в което играе себе си, в хитовата комедия „40 годишният девственик”.

На събитието Тръмп позира за снимка с Даниелс, която след това тя качва на страницата си в MySpace.

Колежката ѝ Алана Ивънс, която по това време е нейна близка приятелка и също се е намирала в района, твърди, че Даниелс ѝ е споделила, че с Тръмп са нещо повече от приятели.

Сторми ми каза, че се е срещнала с Доналд Тръмп и как е трябвало да се видят с него по-късно през вечерта и ме покани. Тя ми сподели, че Доналд е знаел коя е, когато я е поканил. После Сторми ми се обади още четири или пет пъти през вечерта, докато беше с Доналд, можех да го чуя от телефона как казва:

- Ох, хайде Алана, нека се забавляваме! Нека се забавляваме! Ела на партито, чакаме те.

Аз бях развълнувана, че това е Доналд Тръмп, но такива мъже ме плашат, защото имат твърде много власт, а това беше много преди президентската номинация, затова реших да не отида и си изключих телефона.

 

Алана Ивънс

На другия ден Ивънс пак говорила със  Сторми Даниелс , която ѝ казала, че в крайна сметка се е оказала в хотелска стая с Доналд. Тя разказала на Ивънс как Доналд я преследвал из хотелската стая по гащи, като се похвалила, че той ѝ е предложил ключовете си за къщата си във Флорида.

Според  “DEALY BEASТ“, отношенията между Даниелс и Тръмп били потвърдени още от допълнителен източник, който работил с нея, но пожелал анонимност, както и от трети източник от индустрията за възрастни.

Без да навлизат в подобни подробности, от „Франс прес“ разпространиха информацията на "Уолстрийт джърнъл", като посочиха, че тя беше опровергана  от Белия дом.

 

newsbox

Виж всички

Култура

Виж всички