Братя Пулеви подсилват професорската партия на Божидар Димитров, задават се неопатриоти

Започва селекциониране и отглеждане на неопатриоти, които да вършат работа по-дисциплинирано и лоялно от сега употребяваните

В унисон с името на новозаявената от Божидар Димитров партия "Кан Кубрат", в нея се включиха и двамата братя Пулеви, съобщи за SOSbg отлично информиран източник от спортните среди. Единият Кубрат, другият Тервел. Дотук добре. Даже напълно естествено. Юначни момчета с юначни имена. Точно по вкуса на патриотът историк.

Нататък нещата продължават да са лесно обясними. Димитров прави професорска партия, а боксьорите също като него са професори, само че на ринга. По този начин „Кан Кубрат“ може да се обзаведе с цели легиони от професори. Във волейбола имаме готова плеяда академични професионалисти, в сноуборда също, макар и само двама. Да изреждаме ли нататък професори в минало време и настояща действителност от щангите, художествената гимнастика, леката атлетика, борбата, че и футбола даже.

Изтъкнати професори имаме и в други области. Като например източване на банки, предизвикване на умишлени фалити, организиране на обществени поръчки, усвояване на еврофондове. Така че една професорска партия, оглавявана от Димитров може да натрупа сериозна и елитна маса.

Но не в това е съществото на задачата. А задачка има и тя е спусната директно от Началника. Условието в нея е Димитров да състави уравнение, в което патриоти има, но ги няма Патриотите. Или другояче казано, да бъдат селекцонирани и отгледани неопатриоти, които да вършат работа по-дисциплинирано и лоялно от сега употребяваните.

Проект, с който Началника ще кандидатства също за професорска титла. В политическото инженерство. Стига номерът да мине.

newsbox

Виж всички

Култура

Виж всички