ЦСКА-Сф няма да подпише договора за тв правата

ЦСКА-Сф отказа да подпише договора за тв правата. С него футболните клубове се обвързват за още 6 г. с Кирил Домусчиев, който ще дава по 6,5 млн. лв. на сезон на клубовете от професионалните лиги. "Червените" настояват да получават значително повече пари заради фенската си маса, която плаща абонамент за "Диема спорт". А както е известно от юли месечната такса скочи на 9 лв.
От "Армията" публикуваха становището си на официалния си сайт, което е подписано от фенфракцията "Трибуна Сектор Г".
"Според Емил Костадинов клубовете трябвало да се съобразят с договора, защото БФС имало правото да го продължи. Очевидно освен да си поспива до късно и да не върши абсолютно нищо, г-н Костадинов не ни е разбрал правилно.
Поради тази причина бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език - ЦСКА няма да подпише договора, а ти продължавай "да бадеш такав, какавто си". И "какавто" беше по времето на "Титан". Само недей да раздаваш ултиматуми, тъй като по скалата на релевантност от "Венци Стефанов до 0" си с отрицателен знак. Какъвто впрочем е и интересът към първенството ни без нас и отборчето от "Подуяне".

Крайно време е всички хрантутници и безполезни паразити в "Бояна", начело с господаря ви от Разград (Домусчиев), да разберете, че вашето управление доведе българския футбол до неизследвани досега в историята дъна. И сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък. Готови сме на ефективни мерки, докато не получим това, което ни се полага, и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре", съобщиха от Борисовата градина.

За момента "червените" са подкрепени единствено от "вечния съперник" Левски, а останалите 28 профиклуба са съгласни с условията.

newsbox

Виж всички

Цивилизация

Виж всички

Виж всички